Freehorse logo    Freehorse logo tekst   logo speilvendt 

Freehorse ornament

 

Vår filosofi

Ideen bak Freehorse og vår filosofi ligger nettopp i navnet - at hesten skal føle seg fri og kunne bevege seg fritt, selv med utstyr som sal og hodelag, og at du skal kunne nyte samværet med hesten din på en myk og fri måte uten at det går ut over sikkerheten.

Vårt utstyr er relevant for alle som ønsker skånsomt, men effektivt

kvalitetsutstyr til seg og sin hest. I tillegg har vi et mål om å bli totalleverandør for den akademiske ridekunsten og natural horsemanship.


Vårt mål er å yte personlig service og tilby varer og tjenester du ikke finner andre steder. Vi ønsker ikke å bli de største på markedet, men å fylle en nisje og være nær våre kunder og deres hester.

Gjennom vår nettbutikk ønsker vi at også du og din hest skal kunne dra nytte av noen av våre og andres erfaringer når det gjelder valg av ustyr til hest.

Vi ønsker å bidra til at du kan velge alternativer til det mer tradisjonelle utstyret, som ikke alltid er optimalt tilpasset den hesten man har.

Vi håper i tillegg å kunne bidra med den informasjonen du trenger, for å finne ut hva som passer best for deg - og din hest.

Hesten skal kunne arbeide uten at den forstyrres av utstyr som gnager og ikke passer, noe som ellers ofte fører til vegring, stivhet og påfølgende problematferd.

Du skal kunne sitte trygt, balansert og behagelig avslappet. For at den fine forbindelsen mellom deg og hesten din skal kunne utfoldes optimalt og uforstyrret, er det viktig at både du og hesten føler velbehag ved det utstyret dere bruker.

Sortimentet: Til glede for hest og rytter!


Vi fører utstyr som mange av de dyktigste akademiske rytterne, blant annet Bent Branderup, Markus Holst, Katrin Wallberg, Solveig Schacht og

Monika Müller, bruker.

I tillegg er vi eneimportør av bl.a. Meroth-produkter og keltiske/middelalder prydhodelag, og er stadig på utkikk etter nye, interessante produkter som kan være med å fremme trivsel, arbeidsglede og relasjonen mellom hest og menneske.

Vi fører produkter av høy kvalitet, og går ikke av veien for lekkert design og historisk eller eventyrlig utformet utstyr.

Vi samarbeider med flere produsenter som lager utstyr eksklusivt for Freehorse, og som du bare finner hos oss!

Og sist men ikke minst har vi vårt eget MaVi Design som syr og strikker vakre og behagelige rideklær etter Freehorses ønske.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel hos oss!

 

Freehorse ornament

Elding drektig

Logo omvendt

‘The horse can

become only

more beautiful with correct training,

never uglier’

Xenophon

Freehorse ornament

    Saler                     
    Saltilbehør               
   Hodelag              
   Kapsuner             
   Bitt                        
   Til hunden            
   Lærpleie               
   Bøker                   
   DVDer                 
   Til rytter              
Logo omvendt
   Kurs og aktiviteter
   Nyttig informasjon
   Relevante linker 

Freehorse ornament

 

'Whatever kind of

riding you are practising,

you will need a dream, just to give your daily life sense'

Bent Branderup

Freehorse ornament

www.freehorse.no      e-post: post@freehorse.no     tel: (+47) 97 78 71 70

Webdesign/webmaster: Freehorse Yvonne Sariberget