Freehorse logo           Freehorse logo tekst           logo speilvendt 

Freehorse ornament

 

Bestilling

 

 

Bestilling:

Bestilling kan skje via e-post eller sms/telefon. Det er viktig at du oppgir fullt navn og korrekt gate/vei adresse med postnummer, det sikrer trygg og rask leveranse.

Bekreftelse:
Du vil i løpet av kort tid motta en bekreftelse på din bestilling via e-post. Vennligst sjekk at den informasjonen som står i denne e-posten, er riktig. Det sikrer at du får de varene du ønsker.

OBS! Får du ikke svar innen 1-3 virkedager, vennligst ta kontakt via tlf. eller sms , eller prøv igjen. Det hender enkelte e-poster blir silt ut som spam, spesielt hotmail-adresser.

Betaling:
Betaling skjer kontant eller som forskuddsbetaling. Kontonummer oppgis i bestillingsbekreftelsen du får fra oss.

Ved bestilling av saler, keltisk hesteutstyr og andre spesialbestillinger betales 10% ved bestilling, og resterende beløp når varen er klar til utsendelse.

Fraktkostnader:
Porto- og fraktkostnader følger Postens til enhver tid gjeldende takster som oppgis i bestillingsbekreftelsen du får via e-post/sms.

I tillegg kommer eksp.gebyr kr 29,-.

Returrett:
I h.h.t. Norsk lov gir Freehorse 14 dagers returrett på utstyr, forutsatt at varene framstår som ubrukt og returneres i originalemballasjen med vareetiketten på, sammen med kvittering. Returretten gjelder ikke tilbudsvarer. En sal kan prøves på hest med rytter for å se om den ligger godt og kjennes god, men den må ikke bære preg av å være brukt. Særlige regler gjelder ved spesialbestillinger, se nedenfor. Evt. returfrakt betales av kjøper. Det er ikke anledning til å sende varer i retur via postoppkrav, slike pakker vil ikke bli hentet av Freehorse.

Spesialbestillinger:
Ved spesialbestilling av utstyr gjelder ikke vanlig bytterett. Vi tar et depositum på kr. 10% som blir trukket fra prisen på varen ved levering. Ved avbestilling av spesialbestilte varer tilbakebetales ikke depositumet.

 

Freehorse ornament

Logo omvendt

    Saler                 
    Saltilbehør     
   Hodelag         
   Kapsuner         
   Bitt                   
   Til hunden       
   Lærpleie         
   Bøker             
   DVDer             
   Til rytter         

Logo omvendt

   Kurs og aktiviteter 
   Nyttig informasjon
   Relevante linker 

 

TIlbakemeldinger fra kunder:

Tusen takk for

rask levering! Veldig bra!

Guro.

Hei,

Fikk varene i går, og de er allerede i bruk. Er kjempefornøyd med alt.

Dyveke.

 

 

www.freehorse.no       e-post: post@freehorse.no       tel: (+47) 97 78 71 70

Webdesign/webmaster: Freehorse Yvonne Sariberget